Contact form

Frakt & Retur

Levering:

Rett hjem i postkassen (det avhenger av størrelsen om du får den levert i postkassen).

Priser og porto:

Alle priser er i Norske kroner. Vi tar forbehold om utsolgte varer, prisendringer og skrivefeil.

Alle ordrer sendes som pakker, og har en fast pris på 139,- dersom ikke annet er oppgitt. Vi sender alltid pakker med Posten/Bring eller Postnord og det avhenger av størrelsen om du får den levert i postkassen, eller at den må hentes på nærmeste postkontor/post i butikk.

 

Pakker som ikke hentes ut:

For alle pakker som ikke hentes ut debiterer Shams.no kunden en avgift. Avgiften tilsvarer de faktiske kostnadene for returavgift, fraktavgift og håndtering, til sammen kr 199,-.

 

Leveringstid:

Leveringstiden er som regel innen 3-10 virkedager etter bestillingen er mottat. Pakkepost bruker noe lenger tid. Leveringstiden avhenger av om vi har varene på vårt lager eller om vi må få varene fra leverandør. Adresser i de nordligste fylkene i Norge vil ha lengst leveringstid. Posten/Postnord kan ikke garantere at alle varer kommer frem innen de angitte leveringstidene.

Servicepakke: Hvis forsendelsen er for stor til å få plass i postkassen, havner den på Postkontoret/Post i Butikk i ditt område. Du får da en melding fra Posten eller Postnord.

 

Retur:

Når du benytter deg av angreretten må du fylle ut vedlagt angrerettsskjema, og legge sammen med varen du vil returnere. Bruk det vedlagte angrerettskjemaet i pakken. Det du betalte for varen, vil bli tilbakeført innen 14 dager etter at vi har mottatt varen i retur. Varene skal være ubrukte og i samme stand og mengde som ved kjøp. Merkelapper skal henge på, samt være pakket i originalemballasje. 

Kunden dekker porto ved retur. Ved bytte til andre varer, blir disse sendt fraktfritt til kunden.

Salgsvarer kan dessverre ikke byttes.

Kundeservice:

Shams.no

Tel: 004740301423. Vi har ikke alltid faste kontortider, så dersom du ikke får svar, vennligst legg igjen beskjed, eller send oss e-post, så kontakter vi deg snarest mulig. 

Epost: info@shams.no

SAHINS org. nr. NO 927893584